Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Uddannelsesaften i Bevogtningsdelingen​

Bevogtningsdelingens nye Delingsfører og Næstkommanderende

Eskadrillens bevogtningsdeling har været uden delingstrop i en længere periode. I denne periode har den ene af gruppeførerne lavet undervisning hver anden torsdag, og fysisk træning (FUT) de modsatte torsdage

23-10-2020
​​​​​​​Da Hjemmeværnet begyndte at åbne op for aktiviteter igen efter nedlukningen, tiltrådte en ny delingstrop, som straks begyndte at samle bevogtningsdelingen til nye aktiviteter.
 
I denne uges artikel vil den nye delingsfører præsentere sig selv og den nye næstkommanderende for bevogtningsdelingen, og fortælle om deres planer for, hvordan bevogtningsdelingen kommer videre efter nedlukningen.

Eskadrillens bevogtningsdeling har været uden delingstrop i en længere periode. I denne periode har den ene af gruppeførerne lavet undervisning hver anden torsdag, og fysisk træning (FUT) de modsatte torsdage. Grundet Covid-19 nedlukningen, måtte al denne undervisning og træning aflyses sammen med al andet aktivitet i Hjemmeværnet​

​​​


Som den nye Delingsfører for bevogtningsdelingen (1 BEV DEL) hos HVE 277, vil jeg (Brian Waage) præsentere mig selv og den nye næstkommanderende (Vuk Przybylski i bevogtningsdelingen (NK/DEL), samt fortælle om vores planer for BEV DEL herefter Covid-19 nedlukningen. 

Vi har begge to over 12 års erfaring fra Hærhjemmeværnet, hvor vi begge to har arbejdet med BEV, INF, PTJ enheder, vi har brugt rigtig mange timer om året på Hjemmeværnet (HJV).
Jeg selv har undervist ved den tidligere enhed i både enkelkæmperfærdigheder, grupperamme, rumkamp, føreruddannelse, GF og NK/GRP, og været afsted som instruktør på LPU 1-4, og alt det gør sig også gældende hos min NK/DEL. 

Jeg er uddannet instruktør, og min NK har meget instruktørvirke, og er vant til at undervise og elsker at lære fra sig. 
Jeg er udddannet fra NK/GRP op til DF, og NK/DEL er UDD fra NK/GRP op til NK/DEL. 
Vi har et utroligt tæt samarbejde både i HJV og privat, og ønsker de samme mål. 
Vi kommer fra INF-KMP-Viborg, hvor vi byggede en DEL op, men efter et stykke tid havde vi brug for nye udfordringer. Vi har fået den her utrolig fede og fantastiske mulighed hos HVE 277 1 BEV DEL, der har ligget stille et års tid, og som skal bygges op helt fra bunden af med flere folk og nye GF samt NK/GRP. 

Da vi lige har overtaget delingen, og den består af både en del nye, som har LPU 1-3 samt et par få erfarne folk, vil vi bruge resten af året på at starte stille ud med noget BEV AKP, samt enkelkæmperfærdigheder for at skabe os et overblik over, hvor vi er henne, så vi har en idé om, hvor vi skal starte næste år.

Til næste år vil vi have fokus på 6001-6003, som er bevogtning, småkamp, KFST, samt føreruddannelse… Målet for næste år er at komme op på 2 fulde grupper, som mestrer enkelkæmperfærdigheder og 6001-6003. 
Planen er, at vi vil gennemføre uddannelse to torsdage i måneden samt kontroløvelse en lørdag hver 3. måned. Vi har stillet krav til folk, for at kunne være i delingen i form af gyldig K7, førstehjælp, møde mindst én torsdag i måneden, det har folk taget rigtigt godt imod… ​
Vi er bare super glade for at komme godt i gang og glæder os til at se, hvor det her fører os hen. 

v/DF Brian Waage og NK Vuk Przybylski 

I næste uge vil vi bringe endnu en artikel i Infogruppen’s artikelserie om, hvad Covid-19 nedlukningen har betydet for eskadrillens enheder, og hvordan de er kommet videre efter nedlukningen. Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring