Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

4 maj tændes der lys i vinduerne rundt omkring i Danmark.

Af. KN Donny C H Holm EC HVE 283 Trekanten
 
Det er vigtigt at vi holder traditionerne ved lige og mindes den som gav alt for, at vi andre kan leve det frie liv vi gør i dag.

14-05-2015
4. maj er samtidig også dagen hvor man hædrer de af vores medlemmer som igennem deres mange årige virke i Hjemmeværnet har ydet en helt fantastisk indsats.

I år havde jeg den kæmpe ære, at skulle medbringe ikke mindre end to som skulle modtage Hjemmeværnets Fortjenstmedalje.

 
 

SG. Jesper Jespersen leder af eskadrillens UDDFOR gruppe, modtog medaljen for sin fantastisk indsats som han har gjort igennem sine mange år i Hjemmeværnet. Jesper har i sin lange karriere i Hjemmeværnet haft, næsten alle funktioner i en eskadrille.

Der ud over er det Jesper som har stået i spidsen for eskadrillens ”indslusningsprogram” for alle nye medlemmer UDDFOR(Uddannelse og Forankring). Jesper er utrolig vellidt og højt respekteret sin viden og faglighed.

Hjemmeværnskommandoen rejser i dag rundt til enheder og forslår dem også at oprette UDDFOR grupper som Jespers.

 
 

OS Kasper Hansen vores IT Befalingsmand, modtog medaljen for sit store arbejde igennem mange forskellige enheder. Han har til trods for sin unge alder været både Kommandobefalingsmand, Delingsfører og nu IT befalingsmand. Om nogle måneder er Kasper også færdig som Skydelærer. Kasper har ydet en kæmpe indsats i at sikre at flest mulige eskadriller i Flyverhjemmeværnet er kommet godt med ind  på den nye HJV DK.

 

Kasper og Jesper har det til fælles, at de træder frem og yder den ekstra store indsats i hverdagen.

 

I har fuldt ud fortjent at modtage dette hæderstegn begge to.

 

Jeg er stolt over at være chef for to som jer.

 

Med venlig hilsen

 

Donny C H Holm

Kaptajn

Eskadrillechef

Hjemmeværnseskadrille 283 Trekanten.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring