Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Befalingsmandsseminar 2017

I weekenden 10-12. februar var eskadrillens befalingsmænd på et seminar, med kommunikation som emne.

14-02-2017

Det startede fredag eftermiddag på Staldgården, med fælleskørsel, og der var kun 1 der viste, hvor vi skulde hen. Da vi alle var mødt, fik vi fortalt at turen gik til Sjællands Oden, på Gniben.

Det viste sig at være Søværnets sted.

Lørdagen startede med, at vi fik en opgave, hvor vi ikke måtte snakke med hinanden, hvilket medførte at det gik lidt tid, før det lykkes at samarbejde om at løse opgaven. Men også at det er svært at løse en opgave, når man ikke snakker med hinanden.
Sener snakkede vi kommunikation, hvor vi var enige om mange ting. Turen har gjort, at vi fik snakkede om diverse problemstillinger, og hvordan disse kunne løses.Lørdag aften stod den på KAMSAMMEN, hvor vi fik lidt godt at spise og drikke, hvor snakken gik. Senere hygge folk over et spil billard, noget godt rom EC havde med, Det var en hyggelig aften der styrke sammenholdet, hvor folk fik snakkede sammen, og styrket sammenholdet blandt befalingsmændende.Søndag formiddag da vi var færdige, fik vi en rundvisning på stedet, hvor Søværnet våbenskole.

De befalingsmænd der var afsted, står nu stærkere sammen, med at kunne lave et godt samarbejde, hvor der kom ideer med hvordan vi kunne få HVE 283 op og i gang igen. Så vi går en spændende tid i møde, som vi ved mere om, når vores EC har haft en samtale med alle de befalingsmænd og officer der ikke var med.

Alt tyder på, at vi er kommet styrket ud af befalingsmandsseminaret, ved at få de fører på der vil det og har tid til det.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring