Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Feltuddannelse ved HVE 283 Trekanten jan 2015

Af. Lt. Per Melin NK UAFD HVE 283 Trekanten
 
I weekenden blev der afholdt årets første feltuddannelse.

26-01-2015

I 2015 har vi valgt, at lægge stor vægt på at træne det enkelte medlem, grupperne, delingerne og ikke mindst hele enheden. Derfor har vi sammensat en masse feltuddannelser, kontroløvelser, samt enhedsøvelser.  

Igennem hele 2014 har vores eskadrille lagt rigtig stor energi i, at støtte Flyvevåbnet med alle tænkelige opgaver. Det er imponerende og anerkendelses værdigt, at se alle de timer som vores medlemmer har ydet støtte til Flyvevåbnet i 2014. De mange støtte timer har dog samtidig også haft den betydning, at det samtidig har været svært også at finde tid til at træne vores egen enhed i diverse feltmæssigt discipliner.

Eskadrillechefen og Jeg har besluttet at vi 2015 i højere grad vil ligge energi i opbygning, uddannelse, fastholdelse af medlemmerne i vores eskadrille.

Lørdag d.24/1 var startskuddet til vores planlagte feltdag. Vi havde booket et terræn som giver os nogle gode lokale muligheder for, at træne enkeltmandsfærdigheder, gruppe standarder mfl.  Desværre valgte hvor herre, at lukke op for alle sluserne som indeholdte sne, så rigtig mange af vores medlemmer kunne ikke komme frem pga. sneglatte veje.

De som kom frem, havde dog en rigtig god dag.

I februar har vi igen planlagt en masse spændende aktiviteter, jeg vil gerne fremhæve øvelse Blå Negl som i år gennemføres nord for Vejle. Igen i år gennemfører vi en øvelse i selve øvelsen, det bliver en fantastisk øvelse og  jeg opfordrer alle til, at møde op og deltage både i denne øvelse, samt de øvrige at vores planlagte aktiviteter.

Vi ses derude! 

Med venlig hilsen 

Per Melin

Løjtnant

Næstkommanderende

Hjemmeværnseskadrille 283 Trekanten

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring