Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Marchteam Flyverhjemmeværnet

Flyverhjemmeværnet opstiller igen marchhold til Nijmegen Marchen

Hvert år drager tusindvis af håbefulde soldater til Nijmegen for, at deltage i de 4x40 km march. Turen er bedre kendt som Nijmegen Marchen og er verdens største af sin slags.

I 2014 var der over 40.000 deltager i alt

16-12-2014

I år vil Flyverhjemmeværnet igen været at finde på paradepladsen i Camp Heumensoord, når Oberst Mogens Bech formerer den danske delegation.

Flyverhjemmeværnet opstiller ikke mindre end to marchhold til marchen i 2015, men det kunne være fedt om et hold nr 3 også kunne opstilles.

1.      Distriktsholdet Team Baloo ledes af KN Jens A. Østrup, som til dagligt er FO ved FHD

2.      March Team Flyverhjemmeværnet ledes af Donny Holm som til dagligt er Eskadrillechef ved HVE 283 Trekanten 

Marchteam Balou 

 

De to eksisterende marchhold er begge en sammensætning af personel fra Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet og Hjemmeværnet. Begge hold er godt sammentømrede, men der er stadig plads til flere nye på begge hold.

Vi tror på, at der rundt omkring i Flyverhjemmeværnet er mange energiske mennesker som gerne vil kombinere deres funktion i Hjemmeværnet med marchtræning. Ud over at det er  en meget social sport er det samtidig også med at opbygge en fantastisk god fysik blandt alle deltagerne.

Der er selvfølgelig krav til deltagerne som skal med, de skal kunne gennemføre en kontrol march på 2x40 km og der for uden skal den enkelte gænger også kunne dokumentere,   at de tillige har gået min 300 som træning op til selve marchen i uge 30.

I de næste mange uger vil holdene weekend efter weekend mødes rundt omkring i Danmark for, at deltage i forskellige marchture, og herigennem opbygge holdet, opbygge fysik og træne samarbejdet internt i holdet. Nijmegen marchen er en sport som stiller krav til deltagernes evner inden for samarbejde, udholdenhed, mfl

Marchteam Flyverhjemmeværnet 

 


Hvis du har interesse i at vide mere omkring selve marchen så kan du gå ind på officielle hjemmeside www.nijmegen.dk og læse meget mere. Hvis du vil deltage på et af Flyverhjemmeværnets marchhold så hold dig ikke tilbage, tag allerede i dag kontakt til en af de to holdfører på hve283-ec@hjv.dk eller til Jens Østrup på jens.ostrup@mail.dk .

Til alle som måtte have interesse i, at deltage på et hold i 2015, vil vi gerne invitere på en lille marchtur rundt om Skanderborg Sø.  

Turen gennemføres d. 4/1 kl. 09.00 med start fra Politistationen i Skanderborg. Ruten er på 21 km. og kan ikke gøres kortere, da vi mange steder bogstaveligt går med højre ben i vandkanten. Efter turen afholdes et informationsarrangement om Nijmegen marchen for alle interesserede på PO-kompagniets adresse i Hørning. Information herom gives på selve marchdagen.

Specielt for sjællandske og fynske deltagere (hvor vi håber hold nr. 3 kommer fra), vil distriktet arrangere fælles transport - dette koordineres af Jens & Donny.
Til orientering skal nævnes, at vi har fundet personer på Sjælland med betragtelig marcherfaring, som gerne vil tage den koordinerende rolle på Sjælland & Fyn.

Herudover står begge forfattere naturligvis til disposition. 

Vi vil i de kommende uger løbende ligger artikler op på HJV DK og   Facebook, her kan du følge med i holdets mange ture fra nu og frem til uge 29

 
 

Med venlig hilsen

Jens Østrup & Donny Holm
 
 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring