Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ledige funktioner i HVE283

I forbindelse med en organisations ændring internt i enheden, har vi nu nogle ledige funktioner som vi ønsker, at have besat snarest.

18-01-2016
I forbindelse med en organisations ændring internt i enheden, har vi nu nogle ledige funktioner som vi ønsker, at have besat snarest. Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der er tale om.

- Rekrutterings officer
- Kontakt Officer
- Gruppefører Security Force Delingen
- Næstkommanderende/Gruppe Security Force Delingen
- 2 Gruppefører i Bevogtnings Delingen
- 2 Næstkommanderende i Bevogtnings Delingen

Man kan søge disse stillinger uanset erfaring og alder - man skal dog være opmærksom på nogle af stillinger, kan sætte sine begrænsninger i forbindelse med alder. I forbindelse med disse stillinger vil der blive udfærdiget en uddannelses plan.
Det eneste man skal gøre er, at kontakte eskadrillechefen og uddybe hvorfor man søger denne stilling og hvad man kan bidrage med.
Det gøres ved at sende en mail til HVE283-EC@HJV.DK.
Det er også her man skriver, hvis man har nogle spørgsmål og/eller ønsker at få tilsendt stillingsbeskrivelsen på den/de ønskede stillinger.

Man skal forberede sig på der forventes noget af de nye funktioner og der stilles ligeledes uddannelses krav til funktionerne.
Vi indkalder løbende til disse stillinger.

Venlig hilsen
Mike Benson
PremierLøjtnant
Eskadrillechef
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring