Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny Eskadrillechef for Flyverhjemmevaernet i Trekantsområdet

Den 27. juni er der eskadrillechefskifte i Hjemmeværnsenhed 283 TREKANTEN, Hvor Donny overdrager eskadrillen til Mike.

06-06-2015
I juni måned takker Kaptajn Donny Holm af som Eskadrillechef for Flyverhjemmeværnseskadrille 283 Trekanten. Donny har gået forrest for Eskadrillen i 7 år og synes at det nu er tid til at overgive fanen til en anden.
I de 7 år har han arbejdet målrettet for at få Eskadrillen organiseret og tilpasset til at kunne varetage de opgaver, der skal løses for og med Forsvaret i dag.
 
De mange timers fokuserede arbejde har været med til at skabe en eskadrille med en høj grad af sammenhold og samarbejde og med en professionel holdning til opgaveløsningen.
Det er derfor en velfungerende Eskadrille som Donny kan overlade til sin efterfølger.
 
Lørdag d. 27. juni bliver kommandoen og fanen overdraget til Løjtnant Mike Benson. Mike har været en aktiv del af Hjemmeværnseskadrille 283 i mere end 20 år.
Han meldte sig ind i Flyverhjemmeværnet som 18 årig, men startede sin militære uddannelse med at gennemføre sin værnepligt ved Slesvigske fodregiment på Haderslev kaserne.
 
Mike har haft 2 udsendelser med Forsvaret til Kosovo og Irak, men fortsatte sin militære uddannelse gennem Hjemmeværnet.
 Her har et af højdepunkterne været, da han gennemførte sin officersuddannelse sammen med HKH Kronprinsesse Mary.
 
Mike har gennem tiden i høj grad bidraget til udviklingen i Eskadrillen. Som gruppefører og senere delingsfører har han lagt en stor del af sit arbejde og sin interesse i udviklingen af først Force Protection delingerne, der senere blev til Security Force delinger.
 
Mike har i de seneste år fungeret som Uddannelses- og Støtteofficer for netop Security Force delingen i Eskadrillen.
Privat bor Mike sammen med sin kæreste i en mindre landsby lige uden for Kolding. I sit civile arbejdsliv kører han som sælger for Hilti i hele Syd- og Sønderjyllands området.
 
Den fritid han ikke bruger på hjemmeværnet, bliver også brugt på friluftsaktiviteter. For at holde formen kører han mountainbike og løber og for bare at nyde naturen camperer han, gerne kombineret med Geocaching.
 
Mike er klar til at overtage Eskadrillen og føre den videre ad det spor der allerede er lagt. Det bliver en spændende udfordring, men med det sammenhold der er i Eskadrillen, er der ingen tvivl om, at der vil blive støttet op om den nye chef og at Eskadrillen samlet vil bevæge sig mod nye mål.
 
FAKTA:
·  Flyverhjemmeværnseskadrille 283 Trekanten holder til på Staldgården i Kolding
·  Eskadrillen har 123 medlemmer, hvoraf de 84 er aktive.
·  Eskadrillen består af et kommandoelement, en Security Force deling, 2 bevogtningsdelinger og 2 bevogtningsassistent-teams. Det primære objekt er Flyvestation Skrydstrup.
·  I 2014 leverede Eskadrillen ca. 14.000 frivillige timer til støtte for Flyvevåbnet.
·  Du kan få mere at vide om flyverhjemmeværnseskadrille 283 ved at kontakte ROF/PIOF 
Rikke Kok  9133 2835
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring