Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Gruppefoto af HVE 283 fra Nytårs Parole

Nytårs-Parole-2018

EC PerMelin havde inviteret aktive, passive og nye medlemmer til Nytårs Parole.

20-01-2018
Endnu et år er gået i HVE 283. Det har været et år præget af op- og nedture. Men mest af alt har året været præget af et engagement, der har været medvirkende til at bringe 283 tilbage på ret køl. Traditionen tro blev årets gang fejret ved nytårsparolen.
Der var et stort fremmøde, hvor man fik mødt, og snakket, med mange, fra andre grupper end de sædvanelige. 
EC (Eskadrille Chef) lagde ud med at skitsere året der var gået, og næste års forventninger. Scenen blev herefter givet til Glenn fra Kolding lufthavn, som udtrykte stor glæde ved vores engagement på denne lufthavn, og så frem til et fortsat godt samarbejde. Vores brug af lufthavnen gør, at vi kan træne i reelle omgivelser. Dette er en unik mulighed vi fortsat vil gøre stor brug af, hvor flyvende enheder også er velkomne. 
Uden mad og drikke, duer soldaten ikke. Derfor var der herefter mulighed for at forsyne sig med både mad og drikke, akkompagneret af løs snak over bordene. 
Efter frokost fortsatte Bo med at fortælle om sin rolle som STV (Sundheds og Trænings Vejleder). De forskellige GF'ere (Gruppe fører) blev opfordret til at bruge ham aktivt i deres træning af grupper.
EC fortsatte herefter med udlevering af fortjensttegn og årstegn. Der skal lyde et stort tillykke til modtagerne herfra. 
Et punkt vi nok alle havde glædet os til, EC's overraskelse til de fremmødte. Det foregik ved at vi blev stillet op på en række, og modtog en erkendtlighed, som tak for vores engagement det forløbne år. 
Alt i alt et godt arrangement, hvor det også var positivt at se det store fremmøde.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring