Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Corona - Nu i Fase 5 af MHV's Genåbningsplan

Forsvarsministeriets særskilte restriktioner for HJV område er nu ophørt og vi følger nu samme Corona regler som resten af samfundet.

08-07-2021

​​

Forsvarsministeriets særskilte restriktioner for HJV område er nu ophørt, og MHV skal herefter følge de restriktioner, som gælder i det øvrige samfund, de særlige retningslinjer, der måtte blive udgivet af Forsvarets Sanitetskommando samt MHV aktuelle, supplerende særlige forholdsregler.

 

På baggrund heraf og med reference til "Plan for Marinehjemmeværnets Genåbning 1.0", er følgende netop beordret, gældende fra d.d.:

Alle flotiller i MHV overgår til genåbningsplanens fase 5

Det betyder, at vi i HVF 123 Djursland og resten af MHV/HJV i praksis kan gennemføre samme type, antal og størrelse af aktiviteter – som før CORONA.

Der vil fortsat være risici i samfundet forbundet med smitte som følge af samfundets genåbning generelt, årstid, nye varianter etc. Derfor gælder fortsat ansvarlighed, påpasselighed og efterlevelse af samfundets regler om Corona.

Skulle du blive smittet med Corona skal du stadig sørge for at informere din nærmeste fører om dette og ellers følge de gældende regler om karantæne og test.


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring