Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

Fortjensttegn til Claus Justesen

Velfortjent modtog Claus Justesen fortjensttegn af Kommandør Henrik Holck Rasmussen, chef for Marinehjemmeværnet til flotilleaften 3. juni.

04-06-2024

​​​​​Claus+Henrik.jpg

Kommandør Henrik Holck Rasmussen, chef for Marianehjemmeværnet kom forbi med fortjensttegn til Claus Justesen, og som Flotillechef Tommy Sørensen udtrykker det, så er Claus flotillens uundværlige støttepille, hvis dedikation og pålidelighed fortjener anerkendelse.
Han fungerer som flotillens arbejdshest, altid trofast og loyalt til stede, aldrig afvisende over for at hjælpe andre, uanset om det er på land eller til søs. Claus er ikke den der søger opmærksomhed og praler af sine bedrifter. Som han selv udtrykker det, er det ikke det, der betyder noget.

Claus er den oversete skikkelse, men hans fravær ville straks blive bemærket, da han konsekvent bidrager til at løse opgaver med bravur. Et samarbejde med Claus afslører hans uundværlige natur; han træder altid til i kritiske øjeblikke, bistår andre i deres læring og formidler klare forklaringer til alle om bord.

Hans pålidelighed er enestående; han skuffer aldrig, og hans beroligende svar på nødopkald, "Det skal du ikke bekymre dig om, det ordner jeg," bekræfter hans evne til at håndtere enhver situation ned til mindste detalje.

Claus er ikke en, der trækker sig tilbage i møde med udfordringer. Han finder altid en vej frem og er parat til at tackle opgaverne, uanset hvor besværlige de måtte synes. Han er flotillens støttebjælke, der har været til stede i tykt og tyndt og aldrig har undladt at levere.

Han viser sit værd ved at være den første til at melde sig til opgaver som SAR eller MAS, altid klar, dag eller nat. Claus har en naturlig evne til at tage initiativ uden yderligere ordrer, hvilket gør ham til en uvurderlig ressource.

Claus er også afgørende i flotillens nuværende udvikling, hvor hans erfaring og dedikation sikrer, at nye medlemmer lærer på den rigtige måde. Han går straks i gang med at løse opgaver og bidrager konstruktivt til flotillens trivsel.

Som en sand repræsentant for Hjemmeværnet, der begyndte i Hærhjemmeværnet og senere skiftede til Marinehjemmeværnet, er Claus en ekspert inden for sit felt. Hans dygtighed og engagement fortjener uden tvivl en høj grad af anerkendelse.

Det er overraskende, at Claus endnu ikke har modtaget den anerkendelse, han fortjener, med tanke på hans ihærdige arbejde og dedikation. ​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring