Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Sejlads3-10-2015

Lørdags-sejlads 03-10-2015. MHV 910 Ringen - Aabenraa.
Fartøjsfører Arne Petersen. Besætning 9 mand.
 
Mødested og tid; Aabenraa Gammelhavn klokken 08,oo.
Der var friske rundstykker til morgenskafningen hvor der blev briefet angående dagens sejlads. Det var oprindelig meningen at der skulle have været sejlet med politiet i dag, men de dukkede ikke op, muligvis på grund af noget kludder i systemet.
Politiet skulle vist have været med fra skibet i Sønderborg, men den var åbenbart sendt på værft. Man besluttede så i stedet at sejle øvelses sejlads.
Træning kan man aldrig få nok af.

Vejret var meget fint i dag, rolige vinde, dog overskyet og køligere i dagens løb. Fugten havde svært ved at fordampe fra skibet.

Turen gik op mod Årø og videre derfra over til havnen i Assens hvor man lagde til kajs i et par timer. Gummibåden blev sat ud lidt syd for Årø. Traditionen tro besøgte gummibåden de små-havne der lå på ruten mod Assens, det var havnen på Bogø, denne var helt øde og forladt og ikke et menneske at se.
Derefter videre med gummibåden til Assens lystbådehavn, hvor der heller ikke var ret meget liv at spore. Sejlersæsonen 2015 er for alvor afsluttet. Derefter lægges til siden på moderskibet i havnen.
Der var i mellemtiden blevet et rigtigt fint solskinsvejr, men ret køligt.
 
Senere gik turen hjemefter igen og vi i gummibåden trænede med denne i at anløbe moderskibet der sejlede med 13 knob. Denne øvelse forløb rigtigt pænt, selvom det i begyndelsen krævede en smule mod og rolige hænder.
Syd for Årø blev Gummibåden atter taget ombord på moderskibet og turen hjem forløb roligt. Turen blev afsluttet omkring 16,3o tiden. Mandskabet som taget over et, havde et fortrinligt samarbejde, hvilket kun kan være til glæde og gavn for alle deltagerne.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224