Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

SURVEX Juni 2017

MHV 910 RINGEN har været på SURVEX den forgangne weekend

07-06-2017
​Flotillens skib har den forgangne weekend været et smut på vandet for at foretage en SURVEX.

Der er kommet en flok billeder fra turen, der blandt andet viser øvelser med gummibåd, og det flotte sejlvejr besætningen blev mødt med.

Besætningen har skrevet følgende:

Vi afgik ca. kl. 19:15 fra Aabenraa og tog den direkte vej til Sønderborg, og kunne derfor være fremme ca. kl. 22:00.

Der var ikke meget at fortælle, andet end at vi var glade for at se hinanden igen, og vejret var fantastisk, hvilket også blev at se på billederne.

Vi afgik fra Sønderborg ca. kl. 08:00, der var lidt udfordringer med olietrykket til den ene motor, hvilket medvirkede til, at opholdet i Sønderborg havn blev forlænget med ca. 20 min. En time efter afgang, blev vi kaldt op af MOC, som ville have os til at undersøge et fartøj på en fast position.
Vi tog derhen og observerede og kunne konkludere det var et dansk uddybningsfartøj. Efterfølgende blev vi bedt om at undersøge et andet fartøj, som vi fandt ud af, var en tør-fragter. Ingen position eller navne nævnt her.

Efterfølgende blev der mulighed for at folk kunne slappe lidt af og da vi nåede på højde med Bogø, ca. kl. 12.30 blev der middagsskaffet under gang.
Efter skafningen blev der klargjort til udsætning af gummibåd og Marion og Poul Erik fik mulighed for at træne gå-på-siden.

Se alle billederne på vores Facebook side: https://www.facebook.com/hvf137/
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring