Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

nyhed-feb

Er jeg den eneste der trænger til at se jer andre?

17-02-2021

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der savner samværet med alle jer andre.

Savner at vi kan sejle sammen uden alle de trælse restriktioner omkring antal ombordværende og afstand. Savne at det sociale samvær ved flotilleaftenerne, hvor historierne vi alle kender bliver fortalt endnu en gang. Savner at kunne arbejde fysisk sammen med jer andre i løsningen vores pålagte opgaver. Savner at kunne give alle de mange nytilkomne den modtagelse, som de rettelig kan forvente og fortjener, efter de er kommer ind i vores enhed samt give dem den første spæde uddannelse, for at bringe dem i stand til at blive en del af besætningen.

Nej vel. Jeg tænker at vi nok alle sammen går og glæder os til det hele er overstået og vi kan komme tilbage "de gode gamle dage". Hvor det igen bliver muligt at gennemføre almindelig uddannelse, både lokalt og på skolerne.

Selv om man altid skal være varsom med hvad man siger så er der håb for at det ikke vare så længe endnu.

Vaccinationen af folk er godt i gang ude i landet og der arbejdes på højtryk for at komme hele vejen rundt inden sommer.

Men her har jeg da en god nyhed. I erkendelse af Marinehjemmeværnets indsats for opretholdelse af sikkerheden på havet og for havmiljø, er det besluttet at rykke udvalgte medlemmer af Marinehjemmeværnet frem i vacc​inationskøen.

Derfor har jeg, i samråd med FARF 1+2, udvalgt 18 medlemmer der får vil få tilbud om vaccination tidligere end de normalt ville være berettiget til. Det drejer sig om alle dem der står først for ved et udkald til SAR og dem der på den måde opfylder flotillens 1-times-beredskab. De vil inden længe modtage besked i deres E-boks om at bestille tid til vaccination.

Vi andre derimod med andre funktioner, må derimod væbne os med tålmodighed en stund længere og afvente den normale tid til vaccination.

Med ønsket om en snarlig åbning, ønsker jeg jer alle et rigtig godt forår.​​

​FH7PL Jørn Hartmeyer

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring