Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny flotillechef 1. juni 2021

Bendt Søgaard Terp er ny flotillechef i HVF242. Han overtog hvervet 1. juni 2021.

04-06-2021
​Tirsdag aften den 1. juni 2021 var en del af flotillens mandskab og indbudte gæster samlet. Gæsterne var Chefen for Marinehjemmeværnet, Nyborgs borgmester,chefen for Marinehjemmeværnsskolen Slipshavn, havnemester, formand for Nyborg Marineforening samt gæster fra vores nabo flotiller.
Vi var samlet i telt på plænen ved vores Flotillehus på Slipshavn og vejret var virkelig med os.
Anledningen var at vi skulle skifte Flotillechef, efter 12 år på posten ville Torben Lund-Larsen gerne takke af og overlade chefstillingen til Bendt Søgaard Terp.
Mandskabet blev korrekt opstillet og Chefen for Marinehjemmeværnet ledede overleveringen.
Efter denne blev der holdt en række taler, hvor især Torbens mangeårige engagerede ledelse blev fremhævet, og det må siges at en leder med den energi og en fantastisk empati skal man lede længe efter.
Det blev også rost at både Torben, Bendt og resten af flotillen har forberedt dette skift i ledelse meget seriøst og i lang tid.
Samtidig roste borgmester Kenneth Muhs det samarbejde der er imellem Marinehjemmeværnsflotille 242 og Nyborg Kommune, et samarbejde der rækker fra deltagelse i begivenheder ved havnen, til aktiv deltagelse i beredskabet hvad angår Storebæltsbroen.

Flotillens nye chef

Der var også en række taler til Bendt, med ønsker om god vind fremover.


Med venlig hilsen

Jens Høj Justesen
Rekrutteringsspecialist.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring