Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Flotillens to fartøjer: MHV805 Gemini og MHV11 Strynø

Marinehjemmeværnet på Slipshavn

Marinehjemmeværnet løser mange opgaver i Nyborg fjord op på  Storebælt. Vi har mange og spændende funktioner - også en for dig.

14-04-2021

​​​​​​​
Vi løser mange opgaver inden for søredning, Politi- og told​opgaver, forureningsbekæmpelse, farvandsovervågning, eskortesejlads, bevogtning af kritisk civil infrastruktur med videre.Vi kan derfor altid bruge folk, der vil være med til at stille op for at understøtte landet med disse opgaver.


Hvad kan jeg bidrage med ?

På vore to fartøjer har vi disse funktioner:

Navigatører, som kan læse videre til vagtchef og fartøjsfører. Motorfolk, som tager sig af alt det tekniske ombord
Kommunikationsfolk, som taler i radio og tager sig af administrationen ombord.


Gummibådsførere, der under moderfartøjets kontrol selvstændigt bliver sat ind når vi sætter gummibåden i f.eks. en søredning.Sygdomsbehandler, som behandler syge og tilskadekomne og evt. gør dem klar til vakuering væk fra skibet via ambulance eller helikopter.

Kranfører, ser isætter og ophaler gummibåd.


Dæksgaster, som tager sig af alt det praktiske omkring sejladsen og som også deltager med f.eks. redning fra gummibåden eller moderskibet. Dæksgaster betjener også vore våben.

Hovmester, som tager sig af at besætningen får god kost ombord.


Kunne det være noget for dig?

Har du ingen erfaring, tager det naturligvis længere tid inden du er uddannet til en post; men man kan starte forfra og gå hele vejen alene med de uddannelser, vi tilbyder i systemet.


Udover funktionerne på skibene, har vi naturligvis også funktioner i land med stabsopgaver, logistik, administration m.v.

Skriv til så hvf242-rekspec1-2@hjv.dk og få en snak om mulighederne

Du kan også  benytte formularen på denne side: Vi Stiller Op​
Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring