Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Årets indsats 2018

Årets indsats 2018 blev i forbindelse med kompagniaften 7. februar uddelt til en helt særlig person. I år modtog GF INF Anders Damkjær Bæk nemlig meget fortjent pokalen.

09-02-2019

​​​​​Af KC Lotte Klærke

 

Årets indsats 2018 gik i år til Anders Damkjær Bæk for hans engagement i kompagniet og særlige måde at tage imod nye i kompagniet.

Udover Anders var der i år kommet mange indstillinger, hvilket jeg som kompagnichef, er rigtig glad for. Det viser, at vi vil glæde og rose hinanden og at mange i kompagniet gør en forskel i hverdagen - I er kompagniets ildsjæle!

I år var også Sidsel Alsing, Morten Bærendsen og Christian Brink Borup indstillet til Årets indsats. Indstillinger jeg kun kan være meget enig i. Tak for jeres engagement i kompagniet!

Motivation for Årets indsats 2018

Anders er indstillet til årets indsats af sin gruppe samt BM-gruppen.

Anders er en vigtig del af kompagniet og en ildsjæl i Hjemmeværnet. Anders gør en særlig indsats hver gang han er her. Han er engageret og fagligt dygtig til det han siger ja til. Anders er god til at tage sig af nye medlemmer og har sammen med sin NK Karsten gjort et kæmpe stykke arbejde med at få INFGRP op at køre.

Gruppen har med følgende begrundelse. Anders gør en kæmpe forskel i den daglige drift og trivsel af kompagniet. Han er god til at kommunikere med sine kolleger, både opad og nedad, og han er altid velforberedt. Hvis vi ikke havde Anders i kompagni Aros, tror jeg slet ikke vi havde noget kompagni. 

Han har haft altafgørende betydning for at jeg blev indrullet i kompagniet for et år siden, og han har altid stået til rådighed hvis jeg har været i tvivl om noget. Derfor går min stemme til Anders. En utroligt engageret og dygtig hjemmeværnssoldat og gruppefører. ​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224