Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny udstof i AROS

New year - new me - ny udstof

18-01-2020

Hej alle sammen

 

Til de, der ikke kender mig (så godt) endnu, så hedder jeg Majken Daugaard og er ny UDSTOF i kompagniet.

 

Jeg har boet i Aarhus, siden jeg flyttede til byen for ni år siden for at studere Statskundskab med et par få udstikkere til Schweiz, Canada og Bruxelles undervejs.

 

Til daglig arbejder jeg som fuldmægtig ved Erhvervsstyrelsen i Silkeborg, hvor jeg arbejder med forvaltning af EU's Regionalfond og Socialfond i Danmark. Derudover repræsenterer jeg Erhvervsstyrelsen/Danmark i et vores internationale programmer.

 

Min tid i Hjemmeværnet startede i et politikompagni i Skive, men efter jeg deltog i øvelsen Northern Strike i USA i 2017, synes jeg, at det var på tide at flytte til et Aarhus-kompagni for at kunne være mere aktiv. Jeg fik så at sige "blod på tanden" igen. Jeg har været i kompagniet siden 2017, hvor jeg har fokuseret på signaltjeneste i forskellige funktioner.

 

Som UDSTOF vil jeg gerne arbejde for, at I kommer til at opleve en mere sammenhængende uddannelsesindsats - både i forhold til den enkelte i det daglige og i kompagniet som helhed.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring