Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefskifte i Hjemmeværnskompagni Ballerup

Efter 10 år som chef for kompagniet trækker kaptajn Ib Spanggaard sig pr. 1. februar 2016 tilbage for at vige pladsen for yngre kræfter.

01-02-2016
Chefskiftet er et meget bevidst og planlagt valg og beror på mange forskellige overvejelser og erfaringer. Når Ib Spanggaard vælger at træde tilbage handler det om at bevare dynamikken og udviklingen i kompagniet.  Mange kender sikkert det at have en rigtig velfungerende gruppe eller deling, men inden man ser sig om, kan man ikke holde sammen på enheden, og gruppen eller delingen falder mere eller mindre fra hinanden.  Det handler om hele tiden at vedligeholde sin enhed – at få de vitaminindsprøjtninger og impulser som enheder til alle tider har brug for – at få tilføjet ny kapital, som kan sikre afkast i fremtiden.

Både kompagniets nye kompagnichef og næstkommanderende, Henriksen og Jon, har begge fået taget den uddannelse, der skal til for at de kan bestride de funktioner, de nu tiltræder. Det er sådan det skal være, det er det der er med til at skabe dynamik og udvikling sammen med de personlige egenskaber, som de tager med sig. 
Nu er der plads og behov for nye førere nede i delingerne. Det giver plads til en ny uddannelsesstøtteofficer, en ny delingsfører og en ny gruppefører.

Kaptajn Michael Sune Henriksen, der nu skal lede kompagniet, er ikke helt uprøvet. Henriksen har været i kompagniet i 10 år og før det har han været sergent i hæren. Han kender kompagniet og folkene og er vellidt, og så har han jo rent faktisk allerede ledet kompagniet dengang Ib Spanggaard var et halvt år i Afghanistan i 2013.

Det hele blev fejret ved en chefskiftereception lørdag den 30. januar, hvor både distriktschef, regionschef og Ballerups borgmester samt øvrige samarbejdspartnere deltog.Vi takker den gamle chef for godt arbejde gennem 10 år og ønsker den nye chef held og lykke med virket.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring