Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Jacob Kjær modtager Garderuret af H.M. Dronning Margrethe

Garderur til medlem af Hjemmeværnskompagni Ballerup

Fredag den 26. juni modtog Jacob Kjær garderuret ved Livgardens ceremoni som traditionen tro blev overrakt af Hendes Majestæt Droning Margrethe. Jacob er også medlem af Hjemmeværnskompagni Ballerup.

29-06-2015
​Jacob Kjær fik sig lidt af en positiv overraskelse, da han ligesom de andre gardere skulle deltage i deres årlige parade den 26. juni. Ved denne parade bliver der uddelt et garderur til den garder, som af vagtholdene er udpeget til at være bedste kammerat og som samtidig af Livgardens officerer vurderes at være fagligt og socialt værdig til titlen.

Jacob vidste ikke indtil kort tid før på dagen, at han var blevet valgt. 

Vi i Hjemmeværnskompagni Ballerup ønsker stort tillykke med hædersbevisningen. Det er en stor ære for en person af få den pris, særligt fordi den er indstillet af ens garderkollegaer.

Da vi kort før ceremonien talte med Jacobs far, udtrykte han sin dybeste tak til os i Hjemmeværnet, fordi vi forud for hans tid i Livgarden har været med til at give ham en grundlæggende uddannelse, som han har kunnet få glæde af i sin tid i Livgarden.

For os i Hjemmeværskompagni Ballerup er vi glade og stolte på Jacobs vegne og også glade for at vi inddirekte kan bidrage til, at Livgarden og andre hærenheder for nytte af den uddannelse vi giver i Hjemmeværnet.

Vi håber, at Jacob kun er til låns i Livgarden, og at han vender tilbage til aktiv tjeneste i kompagniet igen. Uanset hvad tiden må bringe, ønsker vi Jacob held og lykke i fremtiden.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring