Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Haderslev Nord

​​​​​​​​​​
Hjemmeværnskompagni Hader​slev Nord
 
Som hører til i Haderslev. Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige totalforsvar og d​et civile samfund. I de seneste år har vi i kompagniet haft folk som har været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kameratskab. vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelse- og udviklings ønsker.
 


 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder HDSSJ

Ingen kontakt til Søgårdlejren pga. TDC nedbrud

17-10-2018 Pga. problemer med TDC forbindelsen til Søgårdlejren kan man desværre ikke komme i kontakt med os i dag.

Længere leveringstid må forventes

08-10-2018 Desværre er levering af mundering p.t. udfordret

Så er operation Taxman igang

02-10-2018 Frivillige støtter NATO styrker
 

 Besøg os på Facebook

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224