Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Haderslev Nord

​​​​​​​​​​
Hjemmeværnskompagni Hader​slev Nord
 
Som hører til i Haderslev. Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige totalforsvar og d​et civile samfund. I de seneste år har vi i kompagniet haft folk som har været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kameratskab. vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelse- og udviklings ønsker.
 


 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder HDSSJ

Herregårdskoncert 2018

10-09-2018 Søndag den 26. august 2018 blev der afholdt Herregårdskoncert i Søgårdlejren. Klik ind og se droneoptagelser fra dagen.

5 SEP i Søgårdlejren

06-09-2018 Også i Søgårdlejren, samledes personale fra de forskellige myndigheder i forbindelse med flagdagen 5 SEP

Det nye rejseafregningsmodul

06-09-2018 Så er der endelig lidt nyt omkring det nye rejseafregningsmodul, der er blevet lagt på hjv.dk, i forbindelse med den opdatering, der netop har været af hjv.dk.
 

 Besøg os på Facebook

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224