Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

KMP Uddannelsesdag april

HAR DU HUSKET!!!

Enhedsuddannelse i gruppe/delingsramme for kompagniets enheder, kom og være med til at forny din viden i en af hjemmeværnets sværeste dicipliner nemlig afsøgning/bykamp.

02-04-2015
Kompagniet afholder uddannelse for kompagniets enheder inden for de discipliner delingerne skal operere, og her har du muligheden for at få fornyet din viden eller få vedligeholdt gammel uddannelse.

Efter gennemførelsen af weekenden vil du være et skridt nærmere gennemførelse af uddannelse direktiv 6002, som indeholder emner som:

March, BSO og afsøgning

Weekenden bliver en mulighed for enkeltmand at beskæftige sig med emnet afsøgning, som indeholder elementer fra bykamp. Uddannelsen vil være for folk på alle niveauer, og alt efter niveau vil sværdheden og tempoet stige i løbet af dagen.

Efter uddannelse i afsøgning vil der blive gennemført skarpskydning på traditionel langdistance bane, hvor der vil være mulighed for at skyde i dagslys og i mørke, og erhverve Q for kontrolskydning.

Dagen starter ved Bråskovhus, hvor der efter klargøring vil forskydes til Hyby Fællede i Fredericia.

Indhold af kurset: Lørdag kl. 7:30 – kl. 22:00.
• Undervisning i Afsøgning/bykamp
• Praktisk gennemførelse
• FX skydning
• Skarpskydning dagslys/mørke

Der skal medbringes: Sikkerhedsbriller, gevær samt basis og hjelm. Kampuniform og tøj efter vejrforholdene og årstid.

Tilmelding til kurset kan ske til: hjv.dk under aktiviteten KMP uddannelsesdag, HYBY Fællede Tilmeldingsfrist: 06. April 2015

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224