Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Hjørring

Hvem er vi

​Hjemmeværnskompagni Hjørring, er et såkaldt "Områdekompagni", som er hjemmehørende i Hjørring. Vi har til huse i vore kompagnilokaler, Åstrupvej 202, men mange af vore aktiviteteter foregår på Hjemmeværnsgården, "Vandstedgaard", Åstrupvej 200.

Her bor vi

Vi løser Hjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning samt støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund.

HVK HJØ's særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. vi lægger vægt kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker. Alt dette er beskrevet i vort Værdigrundlag, som udgør spillereglerne i hverdagen.

 

Organisation

Kompagniet består af 3 delinger:

  • Kommandodelingen
  • Bevogtningsdelinger 2 stk.

 

Kommandodelingen består et kommandoelement samt nogle støtteenheder, så som signal- og fosyningstjeneste. 

Bevogtningsdelingerne består af 2 - 3 grupper på 8 - 10 m/k, som løser mange forskelligartede opgaver. Gruppernes medlemmer har forskellige forudsætninger, med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse. 

Ledelse

Kompagniets ledelse bëstår af:

  • Kompagnichef Claus Holmen Møller, der er den overordnet ansvarlige for kompagniet
  • Næstkommanderende Ketty Kjærsgaard, som er ansvarlig for kompagniets uddannelsesvirksomhed i samarbejde med Uddannelsesstøtteofficeren.
  • Kommandobefalingshavende Charlotte J. Møller, der er ansvarlig administration af personel og økonomi.
  • Rekrutteringsofficer Anni Andersen Krogshave, der er ansvarlig for informationstjenesten, internt og eksternt, herunder kontakt til nye medllemmer

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224