Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Så er der meldt klar til kamp!!!!

Holbæk Aftensalg 2015

Det fælles hvervearrangement, afholdt den 29-5-2015, i forbindelse med Holbæk aftensalg var en stor success. Der var lagt mange kræfter i arrangementet, hvilket også i resulterede hele 21 der gerne ville kontaktes med henblik på optagelse.....

29-05-2015

​Det fælles hvervearrangement, afholdt den 29-5-2015, i forbindelse med Holbæk aftensalg var en stor success. Der var lagt mange kræfter i arrangementet, hvilket også i resulterede hele 21 der gerne ville kontaktes med henblik på optagelse.

Der blev fra morgenstunden lagt en del kræfter i at få stillet det hele op så vi kunne være klar til at modtage gæster.

 

 

 

 

Biler blev stillet op foran det gamle skibsværft på Holbæk Havn for at vise noget af det vi bla. kører i. De køretøjer der var blevet fremskaffet til dagen var Man13, Man8 og en FIK.

 

 

 


Bag ved skibsværftet var der en præsentation af det nye indsatskøretøj for de mindste. Det var noget der faldt i god jord hos de mindste, og imens kunne vi andre få en snak med far og mor imens.

 

 

 

 

Inde på selve værftet havde vi fået salen imellem cafeen og klatreklubben. Her var der blevet sat stande op med en præsentation af feltrationer, sløringscreme samt anden udrustning. Sløringscremen blev flittigt brugt af både store og små til glæde for alle tilstedeværende.

 

 

 

Tekster: Jim Nielsen

Billeder: Verner Bo Petersen

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224