Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​CH Distrikt Midt og Vestjylland, CH Hjemmeværnskompagni Holstebro, NK Hjemmeværnskompagni Holstebro

Nytårsparole 2015

Hjemmeværnskompagni Holstebro afholdte nytårsparole den10. januar. Der var mødt omkring 40 Hjemmeværnsfolk og gæster op, for at deltage.

21-01-2015

Dagen startede med at KC KN Søren C. S.  Andersen bød velkommen. Herefter fik Distriktschef Oberstløjtnant Jens Sund ordet, han læste Dronningens nytårstale efterfulgt af Hjemmeværnsledelses nytårshilsen. Distriktschefen sluttede af med minder fra året der gik og hvordan han ser fremtiden for Hjemmeværnet i midtjylland.

KC KN Søren C. S. Andersen kom til ordet igen, med hans tale til de fremmødte hvor han bl.a. sagde:

I min nytårstale, vil jeg starte med at sende en stor tak til alle, som har deltaget i og bidraget til kompagniets og distriktets aktiviteter, støttet det øvrige forsvar i deres arbejde og bidraget til den samfundsskabte sikkerhed i Danmark. I har alle lagt en god og stor indsats i arbejdet – en indsats som igen i år er blevet bemærket og rost fra flere sider.
 
Der skal også lyde en tak til baglandet , familierne derhjemme, uden hvis opbakning vi ikke kunne være aktive og engagerede hjemmeværnssoldater.
 
Vi er herefter ca. 89 aktive ved årsskiftet
 
Men samtidig har vi også haft en flot tilgang, lige ved 13 nye personer. Lad os sammen give nye medlemmer en god velkomst og gøre dem til aktive hjemmeværnssoldater.
 
Herefter blev der uddelt 40, 20 og 10 års tegn. Der blev uddelt følgende tegn:
40 års tegn til: Mads Jensen Madsen, Torben Flemming Frederiksen og Niels Kristian Rusbjerg.
 
20 års tegn til: Sabine Jensen, Susanne Odgaard og Poul Steen Hansen.
10 års tegn til: Roar Petersen og Allan Peter Rosenkilde Møller.
Årets menig blev: JimmyRitz Pedersen
Årets befalingsmand: Morten Danielsen
Et stort tillykke til dem alle!
 
Der blev også udleveret diplomer til følgende:
Søren Andersen fik et GULD mærke i terræn sport og et Bronze mørke i felt skydning i GV.
Jens Chr. Leth Grubbe fik et GULD mærke i Kampsvømning .
 
Så blev det tid til Dronningens skål, bøf med bløde løg og gule ærter med flæsk, hvor der blev der snakket og hygget i en times tid. Til sidst kom NK PL Asger Raabjerg Nielsen på og holdte et super spænende foredrag, om hans tur som flymekaniker til Afghanistan, med helikopter Wing Karup.
Alle glæder sig til et nyt år med masser af gode oplevelser, gode uddannelser og godt samvær. Disse øvelser og uddannelser kommer til at tage udgangspunkt fra bygning 2 på JDR kasernen, da kompagniet flytter dertil i løbet af vinteren. Kompagniet håber på et godt samarbejde med enhederne, som er tjenestegørende på kasernen.
 
KN Søren C. S. Andersen
 

40 års tegn

 

20 års tegn

10 års tegn
 

Årets menig og befalingsmand 2014 - sammen med chefen :o)

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224