Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Kastellet

 
Hjemmeværnskompagni Kastellet - Livjægerne
Kompagniets navn er knyttet til kompagniets tilhørsforhold til Kastellet på Østerbro i København.
I dag er Kastellet både en travl arbejdsplads for ansatte i Forsvaret, en grøn oase midt i Købehavn - og kompagniets tilholdsted.
Kastellet er en del af Købehavns gamle befæstning og er derfor en fantastisk ramme for vores kompagni som også har en historie, der rækker langt tilbage. Det er derfor vi også kalder os Livjægerne, da vores historien rækker langt tilbage - til længe før Hjemmeværnets oprettelse.
Vi håber snart at kunne fortælle noget mere om kompagniets historie og Livjægerne her.
 

 
Find os...
Vi har kompagnilokale i Kastellet - find vores adresse og find os på kort - klik her >>>
 
 
Vores værdier, mission og vision
Selv om vi som kompagni indgår i en større sammenhæng i Hjemmeværnet og Forsvaret, har vi vores egne værdier / vores eget værdigrundlag.
 
Vores værdigrundlag
Vi udgør en selvstændig og frivillig enhed i en militær organisation, hvor vi baserer vores virke for Forsvaret og samfundet på:
• Faglig dygtighed
• Ansvarlighed og engagement
• Parathed og imødekommenhed
• Fællesskab, kammeratskab og samarbejde

 

Vi har også vores egen mission og vision.
Du kan læse mere om vores værdier, mission og vision - klik her >>>
 
Hjemmeværnet generelt
Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
​​​​​​​​​​​​​​

 Nyheder fra Hjemmeværnskompagni Kastellet

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

 OE Oversigt

 Her bor vi

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224