Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​2 piger der endnu ikke ved, hvad der venter dem.

Stor politiøvelse slut.

40 Hjemmeværssoldater var med som figuranter og hjælpere ved kompagniets støtte til Politiets Aktionsstyrke og Politiets Efterretningstjeneste. En øvelse, hvor pigerne skulle være i overtal.

20-11-2014

Ingen kendte opgaven eller stedet, før man stillede op til en af de helt lange dage som figurant ved den stort anlagte samarbejdsøvelse mellem almindelig politi og en helt række samarbejdsparter. Her kan nævnes Jægerkorpset, Politiets Aktionsstyrke, og Flyvevåbnet med flere. I alt et par hundrede mand.

Det skulle snart vise sig, at pigerne skulle forestille at være i verdens ældste erhverv, nemlig som tvungne sexslaver på et bordel. I dette tilfælde en gård indrettet til formålet i nærheden af Aulum. (Når vi skal sige det, synes jeg faktisk de hurtigt fandt melodien)!

Men en lang dags og aftens tålmodighed kom næsten på prøve i til lejligheden omdannede lade med bokse i.

Dog blev alle redet ud ved midnatstid og efter psykolog, læge og almindelig afhøring var øvelsen slut og alle en oplevelse rigere. Her havde de ved selvsyn kunnet se en lille flig af, hvordan en sådan situation takles fra de mange involverede myndigheders side.

Der er kommet en takkeskrivelse fra en af deltagerne, som vises herunder i fuld ordlyd.

Vi fra planlæggernes side takker meget for den overvældende tilslutning og entusiasme i dagens løb. 

Fakta

Omkring 40 deltog i politiets årlige udrykningsøvelse, der tæller personel fra alle specialenheder

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring