Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Politidirektør Anne Tønnes og kompagnichef Thomas R. Seloy ved overrækkelsen af Politiets mønt.

Anerkendelse af den store indsats

Københavns Politis mønt til kompagnichefen for HVK Livjægerne.

11-02-2023

​​Kompagnichefen var kaldt til møde på Politigården ved Københavns Politi som så ofte før. Han skulle – sammen med distriktschefen – stille med de to øvrige kompagnicheferne fra Hjemmeværnskompagni Fabriksparken og Politihjemmeværnskompagni København. Som det er sket før.

Men mødet udviklede sig – og de tre kompagnichefer blev hver tildelt Politiets mønt!

Der var stor ros til cheferne fra de tre kompagnier. Sammen med deres folk i kompagnierne har de gang på gang leveret til Hjemmeværnsdistrikts Københavns samarbejdspartnere hos Københavns Politi.

Der var stor ros fra Københavns Politi, der takkede for den markante støtte - både fra dem og fra Hjemmeværnet i almindelighed. Politidirektør Anne Tønnes fremhævede blandet meget andet, at: "det ikke længere alene er manpower Hjemmeværnet bidrager med, men nu også en aktiv deltagelse i planlægningsarbejdet og indflydelse på egne opgaver.” 

På diplomet står:

Københavns Politi

Udstedt til
Kaptajn
Thomas Seloy

Som en tak og anerkendelse af den store indsats han har ydet som kompagnichef i hjemmeværnet, og den støtte han der i gennem har bidraget med til Københavns Politi.

København Februar 2023

Anne Tønnes
Politidirektør


Peter Dahl
Chef beredskab



Politidirektør Anne Tønnes Københavns Politi sammen med de tre kompagnichefer, distriktschefen for Hjemmeværnsdistrikt København m.fl. fra Københavns Politis ledelse.

​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring