Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nytårsparole og chefskifte 2017

Hjemmeværnskompagni Langeland holder Nytårsparole samt chef skifte

09-01-2017
Kompagniets parole i dag (søndag d. 8. JAN) var også en markering af Bents tid som chef for kompagniet, samt indsættelse af Kim som ny chef.
Chefen for HDFYN OL Kent Mikkelsen forstod chefskiftet, og i sin tale til Bent lagde Oberstløjtnanten vægt på Bents meget jordnære og velovervejede ledelsesstil, samtidig med at Bent er en fighter som kæmper for kompagniet. Traditionen tro overrakte Kent Mikkelsen distriktets våbenskjold til Bent, sammen med en termokop, for som chefen for distriktet sagde, så kunne det jo nu forekomme at der blev lidt længere til kaffemaskinen i fremtiden. Kent Mikkelsen pointerede at det er et velfungerende kompagni som Bent overlevere til Kim, noget som fortjener stor ros til den nu afgående kompagnichef.
I forbindelse med Kims tiltrædelsestale (som er vedhæftet denne artikel) blev der fortaget udnævnelser af 5 nye befalingsmænd i kompagniet.
-        NK/PODEL Kim Skovgaard Nielsen udnævnt til OS
-        SKLÆ Torben Vestergård Jensen til SG
-        GF Lars Strandhøj til SG
-        GF Karin Lysbjerg Haas til KP
-        NK/GRP John Dam Rasmussen til KP
I ønskes alle 5 tillykke med udnævnelsen.
Ved parolen tildeles Finn Sørensen Hjemmeværnets 50 årstegn, 25 årstegn til Michael Askebjerg Løvgreen (ikke tilstede), Lasse Bahr tildeles 20 årstegn samt 10 årstegn til Michael Schou-Hansen som dog heller ikke var tilstede.
Årets Hjemmeværn’er blev i år tildelt til John Dam Rasmussen, for at være en aktiv og en god kammerat i og for kompagniet.
Ved parolen udnævnte OL Kent Mikkelsen også Kim Fagerli-Schmidt til KN.
Kims tale klik her
 

 Billedgalleri

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224