Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Ledige stillinger

Mangler du en ny funktion eller udfordringer som frivillig i Hjemmeværnet, så kan du her se hvilke funktioner, der er ledige ved Hjemmeværnskompagni Norddjurs.

Om os

Hjemmeværnskompagni Norddjurs er et helt nystartet kompagni, der skal opbygges helt fra bunden.

Vi har plads til alle - både menigt personel for medlemmer, der ønsker at gøre en forskel, men ikke nødvendigvis er interesseret i ledelse eller føring af en enhed.
 
Men vi mangler også befalingsmænd, der vil være med til at forme fremtiden for kompagniet.
Du er måske allerede uddannet befalingsmand, ellers laver vi en plan for din uddannelse, så du kan blive klar til at udfylde funktionen.
 
​I nedenstående oversigt kan du se de ledige stillinger som befalingsmand, der pt. prioriteres  højst i kompagniet.
 
Bag hver af stillingsbetegnelserne finder du et link til Hjemmeværnskommandoens funktionsbeskrivelser, hvor du kan læse mere om den enkelte stilling.
 
Da vi er under opbygning har vi naturligvis flere ledige stillinger, end dem på listen.
Så står din "drømmefunktion" ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel, for at høre nærmere om dine muligheder.
 
Kontakt
 
Du søger stillingen ved at sende en mail til hvkndj@hjv.dk. Anfør i mailen hvilke(n) stilling du er interesseret i, og medsend CV og motiveret ansøgning, så kontakter vi dig snarest med henblik på det videre forløb.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Hjemmeværnskompagni Norddjurs Theis Pedersen på hvkndj-kc@hjv.dk
 
Prioriterede ledige befalingsmandsstillinger pr. 20-09-2017:
 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224