Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Multicam

Som et af de første kompagnier i distriktet, fik HVK NÆSTVED mulighed for at afprøve den nye uniform

31-01-2015

Hvis man torsdag den 29. januar om aftenen kiggede inden for i Kalbyrissalen, så kunne man godt forledes til at tro at der var en mindre herreekviperingshandler der var ved at etablere i salen. I salen stod flere stativer med tøj, og der lå ligeledes tøj på disken. Eneste mærkværdighed ved tøjet var at det alt sammen var i samme farve.


Forklaringen var dog meget lige til, idet depotet fra distriktet var kørt i stilling til at medlemmer af kompagniet kunne afprøve den nye multicam-uniform, så alle der ønskede at bytte kunne få den i rigtig størrelse

 

 
 
35 af kompagniets medlemmer benyttede sig af lejligheden til at afprøve den nye uniform. Umiddelbart passede størrelserne sammenlignet med den grønne, - dog kunne jeg konstatere at bukserne var en lille smule kortere i benene, hvilket passer mig udmærket.
Hvornår de nye uniformer så bliver udleveret vides på nuværende tidspunkt ikke, men det bliver noget af et syn til den tid, når der stiller en blandet gruppe med grøn/multicam, men det er vel ikke værre end da vi gik fra den gamle M58 til den grønne.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224