Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni NÆSTVED

 
 • Hjemmeværnskompagni Næstved (HVK NÆS), er en del af Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster (HD SLF), som igen er en del af Landsdelsregion Øst (LRGNE).

  Hjemmeværnskompagni Næstved er organisatorisk opbygget som et bevogtningskompagni, og holder til i Bygning 40 i Kalbyris anlægget, hvor tidligere kampvognseskadronerne fra det nu flyttede Gardehusarregimentet holdt til.
   Her bor vi. Bygning 40 i Kalbyris anlæget i Næstved

  Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund.

  Vi var f.eks. med til at afvikle en del af de praktiske forhold omkring sikkerheden ved præsident Bushs besøg i 2005, og vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer.
  Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
  Organisation
  Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
  Som medlem en man sammen med 8-10 andre i en gruppe, der sammen med 2-3 andre grupper indgår i en deling på ca. 30. Kompagniet har 3 delinger, en kommandodeling og to bevogtningdelinger, hvoraf 2. deling er under opbygning.
  Ledelse
  Vores ledelse består af bl.a. 
  • Kompagnichef (KC)
   Henrik Sorring Andersen 
   Har det overordnede ansvar for kompagniet
  • Næstkommanderende (NK) 
   Henning Rasmussen 
   Ansvarlig for kompagniets uddannelsesvirksomhed
  • Kommandobefalingsmand (KDOBM)
   Benny E. Rasmussen
   Ansvalig for administration af personel og økonomi 
  • Informationsbefalingsmand
   Ledig stilling
   Ansvar for den interne og eksterne information
  • Hjv.dk 
   John Frandsen
   Ansvarlig for administration af HDU ved HVK Næstved
   
 • Content TypeBilledobjekt
  Navnhvknaestved
  Ændret04-02-2015 17:27
  Ændret af250441, John Peter Frandsen, HVKNSV
  Længde (sekunder)

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224