Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Gruppekonkurrence 2018

Så er dette årsgruppekonkurrence slut, det har været en begivenhedsrig og fantastisk oplevelse, her er et par ord der giver et billede af dette års gruppekonkurrence.

12-08-2018
De ord der i bilen hjem blev brugt til at beskrive årets gruppekonkurrence har blandt andet været: Varieret, gennemført, kammeratlig og lærerigt.
 
Nu sidder du nok og tænker, det lyder da ret fedt, men hvad skeer der egentlig til sådan en gruppekonkurrencen? Det vil jeg kort beskrive nu.
Dagen startede kl. 07:00, hvor alle grupperne mødtes og blev sendt ud på posterne, Generelt havde man 30-45 minutter til at gennemføre hver post. En af de poster der blev fremhævet som ekstra fed var førstehjælp (som vi i Odense havn desuden var anden bedst til), selvom det var vores sidste post for dagen, så fik det spændende og virkeligs tro scenarie alle til at live op og gribe alle de opgaver der kom.
Der var 8 poster, 4 af disse poster havde fokus på at gøre os beredskabs certificeret og de havde en spændende baggrundshistorie posterne var: Afsøgning, observering og melde, rensning og bevogtning og de andre 4 havde vigtige soldatermæssige temaer som samarbejde, førstehjælp, skydning, felt-forhindringsbane. Mellem hver bane skulle vi gå (vi fik gået en del den dag) der havde vi tid til at snakke og grine mellem hver post og man kunne mærke at humøret og stemningen blev bedre for hver post vi kom igennem og i gruppen fik styrket kammeratskabet stærkt.
Da alle posterne var gennemført, blev dagen afsluttet med en fantastisk middag og præmieoverrækkelse, hvor der var masser af tid til at samle op på dagen med de andre hold og styrke fællesskabet.
Alt i alt en fantastisk tur, der virkelig var det hele værd, selvom benene er ømme i dag og man kan føle sig træt, så har det været en fantastisk lørdag, og jeg vil råde alle til at deltage næste år, for der kommer kun et arrangement som dette en gang om året.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring