Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Gruppekonkurrencen 2015

Lad det være sagt med det samme. Sommeren i Danmark varer måske ikke længe og der kan være langt imellem de gode dage, men denne første weekend af juli måned viste sig fra den bedste og varmeste side.

01-08-2015
Af Michael Holm Madsen, NK UAFD
 
 
Kompagniet deltog også sidste år ved gruppekonkurrencen og det var en flot præstation som sikrede holdet en 4. Plads i 2014 – men skuffelsen stod malet i ansigterne på alle sammen. Kompagniet vandt første taberplads idet der kun var præmier til de tre bedst placerede hold. Allerede der, var der en holdning til, at man skulle stille det stærkeste hold og forbedre resultatet i 2015.
 
Det lykkedes ikke at stille samme hold som i 2014. Der var tre på årets hold som også deltog i 2014 og på trods af udfordringer med at stille hold, træne med holdet og alle de andre udfordringer, lykkedes det rent faktisk at blive bedre placeret i 2015. 
 
Det blev til en tredjeplads i år – men det var så med lidt malurt i bægeret. Dette år var der nemlig kun præmier til de to bedst placerede hold. Et flot resultat – og tænkt hvad det kunne have ført til, hvis man også havde nået at gennemføre en masse træning op til konkurrencen. År 2016 SKAL være året hvor vi kommer blandt de bedste to i distriktet!!! Ikke kun fordi vil KAN, men endnu mere fordi vi VIL…!!!
 
De forskellige discipliner omfattede: Løb på tid, førstehjælp, skydning, by-kamp, LBTS, fremrykning, samarbejde, enkeltmandsfærdigheder og nærforsvar.
 
For at sikre, at kompagniet i 2016 bliver placeret blandt de to bedste kræver det en hel del – også en hel del fra kompagniet. Planen er, at kompagniet i 2016 stiller to hold. Et hold, som udelukkende skal fokusere på at vinde konkurrencen og et hold, der skal udvikle deltagere fremadrettet til at deltage i jagten og fastholdelsen i toppen.
 
Der bliver i august måned valgt en fører og næstkommanderende for hver af de to hold, og så bliver disse ansvarlige for – i samråd med undertegnede og andre relevante – at planlægge træningen, stille hold og gennemføre konkurrencen med bedst muligt resultat. Alle i kompagniet har mulighed for at deltage i træningen og efterhånden som tiden for tilmeldingen nærmer sig i 2016, bliver de to deltagende hold udvalgt og begynder en mere målrettet træning – som hold – målrettet de forventede opgaver som skal gennemføres i konkurrencen.
 
Det er vores – CH og NK – håb, at I alle vil bakke op om, støtte og deltage for, at dette skal lykkes. Vores kompagni er bare bedre når vi alle arbejder som et hold – og denne gang skal det lykkes… Ikke kun fordi vi KAN men fordi vi VIL…!
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring