Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Ledige stillinger

Mangler du et job eller udfordringer som frivillig i Hjemmeværnet, så kan du her se hvilke job, der er ledige ved Hjemmeværnskompagni Odder.

​​​​I nedenstående oversigt kan du se de ledige stillinger, ansøgningsfrister mv.
 

Stilling​
Frist
Inf delingsfører
​Snarest
Bevognings delingsfører
Snarest
Inf gruppeførere

Snarest
Bevogtnings gruppeførere
Snarest
UddannelselsstøtteofficerSnarest
NK - KMP
​Snarest
Rekruteringsspecialist
​Snarest
 


 
Om os
Hjemmeværnskompagni Odder er i en god udvikling. Vi kan tilbyde stillinger i et proffesionelt ​operativt miljø, alt i en uformel omgangstone med engagerede kollegaer. Vi lægger vægt på professionalisme, fleksible rammer og vilkår under ansvar.  Derudover har vi fokus på et godt arbejdsmiljø, teamspirit og med gode muligheder for kompetenceudvikling.
 

​Generelt om dig
Du har tid, lyst og mod på at gøre en forskel i Hjemmeværnskompagni Odder, og at du er en rollemodel, kan motivere fremtidens førere og medlemmer ved Hjemmeværnet.


Ansættelsesvilkår
Stillingerne er alle frivillige i HJV og hermed uden løn, men der ydes kørselsgodtgørelse, kost og logi i forbindelse aktiviteter mv. I forbindelse med uddannelser kan der ydes tabt arbejdsfortjeneste (max dagpenge sats).


Kontakt
Stillingerne er til ansættelse som anført i skemaet øverst. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Hjemmeværnskompagni Odder, Henrik Borch Andersen på 2483833​ eller hvkodr-kc@hjv.dk


 

 
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring