Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​DSTCH Finn Jensen tillægger Henrik Borch Andersen graden PL.

Historie i Odder

Odder har nu afholdt deres allerførste BM-møde, og vi har skrevet historie.

08-02-2016
Det første BM-møde er nu blevet afviklet. Et rigtigt flot fremmøde af nøglepersonellet, og dejligt at de få, som ikke kunne komme denne aften, havde meldt afbud.
Distriktschef Finn Jensen var med til mødet, og tillagde næstkommanderendePL udnævnt (3).jpg (Henrik Andersen) graden premierløjtnant. Herefter fortalte han lidt om distriktets planer og mål for kompagniet. Bagefter var det KC Jan Johannsen, som tillagde næstkommanderende (Lars-Henrik Wiell Hansen) i forsyningsgruppen graden korporal.  
KC fortalte blandt andet, at kompagniet skal have en visionsplan, og at vi skal have lavet et kompagnimærke. Mile-stens planen blev gennemgået, og der blev besvaret en del spørgsmål ang. tidsplan og gennemførelse. Herefter var det bordet rundt, og der blev fortalt og forklaret af IT-BM, ROF og NK om planer for fremtiden. Der er i hvert fald nok at gå i gang med, faktisk bliver hele 2016 præget af energi, udvikling og nytænkning.

En del af planen for vores kompagni er åbenhed, og derfor vil der på hjv.dk under Odder blive muligt at læse referatet fra dette og kommende møder. Husk, at har du spørgsmål til referatet, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til din nærmeste fører. Du skal nok få et svar fra en af os.
Mødet blev afsluttet med fælles te og kaffe, og en snak om løst og fast.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring