Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flagdag 2016

Mandag var Hjemmeværnet i Odder med ved flagdag 2016 som blev afholdt ved Kirke Centeret i Odder.

06-09-2016
​Mandag var Hjemmeværnet i Odder med ved flagdag 2016 som blev afholdt ved Kirke Centeret i Odder.
 
Vi var med for at vise vores respekt til vores veteraner og for at mindes de der ikke er her længere, det var på alle måder en rigtig god oplevelse for de der deltog fra Hjemmeværnet i Odder.
 
Dagen startede med at der blev hils på de fremmødte veteraner som efter en kop kaffe kom ude i det bragede danske sommervejr, hvor de fik fremvist en del af det udstyr som hjemmeværnet er tildelt og havde god mulighed for at få en snak om forsvarets nuværende og tidligere materiel og Delingensfører 2 Løjtnant Henrik Morbjerg lyste vældigt op da en af veteranerne ville snakke nyt og gammelt i gruppen af kampvogne i den danske hær.
 
Derefter var det tid til at mindes de der ikke er her længere, det forgik ved flagstangen foran kirken, hvor der var taler af Odders Borgmester Uffe Jensen og Chefen for Hjemmeværnet i Odder Jan Johannsen, den officielle markering ved flagstangen sluttede af med kransenedlæggelse og et minuts stilhed, hvorefter Last Post lød fra trompeten og en samle afsluttede et bevægende oplevelse.
 
De fremmødte fulgtes herefter til den nærliggende kirke hvor der var gudstjeneste.
 
Foto: Jens Didriksen / Henrik Bjørnhaug
 
Fakta

Hjemmeværnet i Odder til Flagdag 2016

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring