Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Første aktivitetsaften i oktober for 1. deling

En halvkold og mørk oktober aften bød på kortlære og opgaveløsning for 1. deling hos Hjemmeværnet i Odder.

15-10-2020

En halvkold og mørk oktober aften bød på kortlære og opgaveløsning for 1. deling hos Hjemmeværnet i Odder.

Kortlære er en nøgledisciplin i den militær uddannelse som vores soldater skal igennem og i aften var det netop denne disciplin der var hentet frem som emne for vores soldater.

Der var først en kort repetition med mulighed for at stille spørgsmål, hvorefter soldaterne fik en række opgaver som de skulle løse på kortet over Holstebro Øvelsesterræn.

 Soldaterne kastede sig hurtigt over opgaven og stilheden sænkede sig over kompagnilokalerne, mens hjernecellerne blev sat i sving, der blev spurgt til og givet gode råd undervejs, mens de kæmpede sig frem mod løsningerne på opgaverne.

Opgaverne blev løst til tilfredsstillelse og det var en glad underviser der takkede for indlevelse i opgaverne og løsningen af dem.

Næste opgave for Hjemmeværnet i Odder er årets sidste skarpskydning.

Kunne du også godt tænke dig at være en del af Hjemmeværnet i Odder, så kontakt os endelig, både for en samtale, eller hvis du blot ønsker mere information.

Kontakt til Hjemmeværnet i Odder:

Kompagnichef
Henrik Borch Andersen
Mail: hvkodr-kc@hjv.dk
Telefon: 2487 3833

#Hjemmeværnet #HJV #Odder #Soldater #Infanteri #Kortlære #Skydning ​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring