Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Knap er den ene aktivitet afsluttet før den næste påbegyndes

​Det var en lang og lærerig weekend for soldaterne i Hjemmeværnet i Odder og oplevelserne er ved at bundfælde sig.

30-09-2020

Det var en lang og lærerig weekend for soldaterne i Hjemmeværnet i Odder og oplevelserne er ved at bundfælde sig. Det var dog også en weekend med mange plusser i bogen og vi mødte under og efter de tre øvelser meget ros for vores indsats.

Og der er jo altid en rar fornemmelse at komme videre med, men her stopper vi selvfølgelig ikke, vi vil være bedre. Hjemmeværnet i Odder sendte allerede tirsdag tre soldater på skolebænken, hvor de er nu er ved at dygtiggøre sig udi gennemførelse af skydninger, en vigtig hjørnesten i det at være soldat.

De tre soldater er ved at tilegne sig færdigheder, som forhåbentlig ender med en godkendt eksamen som skydeleder 1 i den nye fællesværns uddannelse for skydebeføjelser.

Kunne du også godt tænke dig at være en del af Hjemmeværnet i Odder, så kontakt os endelig, både for en samtale, eller hvis du blot ønsker mere information.

Kontakt til Hjemmeværnet i Odder:

Kompagnichef
Henrik Borch Andersen
hvkodr-kc@hjv.dk
T: 24873833

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring