Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Og det blev til to mere i beredskabsstyrken

​Mens hovedparten af Hjemmeværnet i Odder deltog i Hjemmeværnsdistrikt Østjyllands store certificering til beredskabsstyrken i september, så var kompagniets kommandoelement låst af en anden øvelse og kunne derfor ikke deltage.

06-11-2020

Mens hovedparten af Hjemmeværnet i Odder deltog i Hjemmeværnsdistrikt Østjyllands store certificering til beredskabsstyrken i september, så var kompagniets kommandoelement låst af en anden øvelse og kunne derfor ikke deltage.

Men certificeres til beredskabsstyrke skulle de jo, da de ellers ikke kunne indsættes med resten af soldaterne i Hjemmeværnet i Odder, såfremt at Forsvaret eller Politiet skulle få brug for støtte, derfor drog to af soldaterne til Holstebro Øvelsesterræn, hvor Hjemmeværnskompagni AROS og Hjemmeværnsdistrikt Østjylland lagde rammeren til deres certificering.

Og selvom det var to trætte soldater der vendte hjem til Knudminde i Odder, så var de glade, da de havde bestået prøvelserne og opgaverne og nu kunne kalde sig gencertificeret til beredskabsstyrken, så de også kan indsættes i 2021.

Nu mangler der kun yderlige to soldater som også skal igennem certificeringen inden årsskiftet, dem er der allerede lagt planer for, så de også kan komme med i det gode selskab. 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring