Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Model der anvnedes for at skabe en vision for HVK Odder

Interessant-analyse

Interessant møde for at finde ud af, hvem der er interessenter for vores kompagni og i hvilken grad.

12-10-2016

10 mødte op i vores lokaler for at få et oplæg til første trin i modellen, men da der var 3 nye med, som ikke havde fået en generel introduktion til modellen, så repeterede vores "konsulent" Bjarne Møller (fra Bornholm, via Skype for Business (SfB)) denne og efterfølgende trin 1.

Efter oplægget blev der lavet to grupper, som fik denne opgave:

  1. Lav en oversigt over de interessenter HVK Odder har, som påvirker udviklingen af vores kompagni.
  2. Prioriter - hvor vigtige interessenter er.
 Angiv en farvekode for hver interessent, hvor grøn er vigtigst og rød er ikke så vigtig.
Efter ca. 45 min. blev de enkelte interessenter fremlagt, og der blev argumenteret for ens prioritet - som nogle gange endte med et kompromis.
Efter fremlæggelse anbefalede Bjarne, at vi ud over de interessenter som vi havde i den "grønne gruppe" også skulle kikke på om der var nogen i de to andre grupper, vi skulle have med over i trin 2 "Interessenternes krav og forventninger til HVK Odder", hvilket der var. Resultatet vil inden for et par dage være tilgængelig her.

SfB forbindelsen via hjv.dk til Bornholm virkede fint. Dette system vil blive brugt til de næste to møder. SfB vil blive mere udbredt i kompagniet, idet mødedeltagere som er lagt væk, kan deltage via PC, smartphone eller lignede.

Fakta

Du kan følge med i visionsarbejdet i nedenstående link, som løbende bliver opdateret.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring