Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

FORSYNINGS-BEFALINGS-MANDEN

Håbløst at udtale, og derfor i daglig tale FORSYNER og for dem som kan huske det: våbensmugler.

24-03-2015
Jeg er tilbage på våbenkammeret, og for at det ikke skal være løgn, er Per Lehman også retur fra sin lille udflugt. Per har altid været en stor hjælp for mig og en gudsbenådet kaffebrygger, tak for det.
Jeg er stille og roligt på vej ind i sagerne igen, der er jo sket lidt i den tid, jeg har været skydelærer. Nogen af jer er blevet bedt om at aflevere noget materiel, som andre er normeret med. Det er selvfølgeligt ærgerligt, fordi det lå jo meget godt hjemme i skabet.
Jeg er i gang med omfordelingen, så vi kan få det helt store forkromede overblik over, hvem som skal have hvad på gruppeplan.
Vi har for øjeblikket en ansøger på vej igennem systemet til godkendelse. Det er Henrik, som har en fortid i Opklaringen i Slagelse, lige klar til MOTOV.
Simon derimod er igennem nåleøjet, har skrevet kontrakt og været til iklædning og skal nu på Grundskole ( LPU1) i april på Bornholm. Simon går på Campus Bornholm og er en af de yngre medlemmer, som vi går og sukker efter at få. Tag godt imod ham.
Hjertelig velkommen, Simon.
Bent – Forsyner og Kontaktperson
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring