Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Commanders Coin til kompagnichefen

For kort tid siden modtog kompagniets chef kaptajn Michael Hendriksen en Commanders Coin som en flot påskønnelse for hans store indsats og tjeneste ved Hjemmeværnet.

10-03-2018
Chefen for Det Bornholmske Hjemmeværn oberstløjtnant Holger Fuglsang-Damgaard kunne for kort tid siden overrække en Commanders Coin til chefen for Rønne-Nexø Hjemmeværnskompagni kaptajn Michael Hendriksen.
Det var en meget og velfortjent påskønnelse og ikke mindst respekt for den store og meget langvarige indsats i Hjemmeværnet som Michael Hendriksen har ydet.
Det er nok kun få, der har virket som kompagnichef i mere end 25 år.
 
Helt tilbage i oktober måned 1981 trådte kaptajn Michael Hendriksen ind ad døren til en tjeneste ved Det Bornholmske Hjemmeværn.
Det blev ved og har altid kun været Rønne Hjemmeværnskompagni og det må forventes at det også blive ved dette kompagni Michael Hendriksen på et tidspunkt slutter sin karrierer.
I oktober 1992 tiltrådte Michael Hendriksen som fungerende kompagnichef og han har virket/været chef lige siden, kun kortvarigt afbrudt af et par perioder, hvor han var udsendt som Hjemmeværns soldat.
 
Det er nok de færreste kompagnichefer der i perioder har haft et maskingevær udleveret som personligt våben, men det har Michael Hendriksen og han kunne anvende våbenet.
Han har været en særdeles dygtigt maskingevær skytte og har vundet mange skydekonkurrencer ved Det Bornholmske Hjemmeværn og har endda vundet en pokal til ejendom.
 
God tjeneste i tiden fremover.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring