Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Gennem ild og vand skal du nok ikke

En action fyldt Hjemmeværnsøvelse

I weekenden fredag den 24. april til lørdag den 25. april vil 5 enheder ved Det Bornholmske Hjemmeværn gennemføre en stor og omfattende øvelse i fællesskab.


05-04-2015
I weekenden 24. april til 25. april 2015 bliver områder og steder på Bornholm rammen for og omkring en stor planlagt Hjemmeværnsøvelse, hvor bl.a. 5 af Det Bornholmske Hjemmeværns enheder samarbejder i gennemførelse af denne.
 
Hjemmeværnskompagni Rønnes næstkommanderende premierløjtnant Anders Borgen Marcussen har sammen med sine hjælpere samt repræsentanter fra de øvrige enheder brugt mange timer på planlægning af denne øvelse til mindste detalje.
Rekognoscering er foretaget, drejebogen er skrevet, spændingen og forventningen er ved at indfinde sig – nu afventes kun det endelig GO og øvelsen påbegyndes.

Fra pålidelig kilde venter der de mange øvelses deltagere en hæsblæsende og tempofyldt øvelse, hvor der hele tiden sker uventede hændelser og der vil i løbet af øvelsen komme en lang række forskellige indspil der skal ageres og handles på.
 
Derfor på med hjelm og støvler samt øvrig nødvendig udrustning og være klar til at være klar, fordi der venter en særdeles oplevelsesrig øvelse på Bornholm.
 
 
Skal du ikke selv deltage kan du følge øvelse på HJV.dk. idet Informationstjenesten vil være med øvelsen og der vil blive forsøgt at få skrevet et antal artikler krydret med billeder fra øvelsen.
 
Hvis du ikke er tilmeldt endnu og er blevet fristet af ovenstående, så er det ikke for sent endnu.


 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring