Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Godt nytår fra KC


Godt Nytår til jer alle!
OG velkommen til de mange nye, der er kommet til HVKRNN i løbet af 2018!

23-01-2019


Godt Nytår til jer alle!
OG velkommen til de mange nye, der er kommet til HVKRNN i løbet af 2018!
​Jeg håber, I er ved at finde jer til rette i kompagniet. Det er ofte svært at begynde et nyt sted, men vi vil gøre vores yderste for, at I kommer til at befinde jer godt i HVKRNN og Hjemmeværnet.

​​​

Et tilbagekik
Vi starter med efteråret, hvor der var mange på SKYPER/certificeringsøvelse, som bevirkede, at de blev godkendt til at være i Beredskabsstyrken frem til 2020.

Infanteridelingen fik i NOV et tilbud om at deltage i en øvelse i USA fra 8 juni - 18 juni 2019, og i skrivende stund er der 14, som er interesseret. Tim bliver GF og Flemming Thorsen bliver NK for dem, som skal med til South Dakota på "Golden Coyote". Sven fra DBH vil stå for noget træning i foråret før afrejsen.

KMP-mærket, som skulle være udleveret før jul, er returneret til fabrikken, da Østersøen ikke var så blå som den burde være. Jeg håber, at vi får dem 2019.

Så begynder vi på 2019

1 FEB er der KMP-fest i Rø, som Flemming W og Co står for. Tirsdag d 5 FEB er der KMP møde, hvor jeg håber, at du kommer og får de sidste nye info om uddannelser, øvelser, Hjemmeværnsråd m.v. Der er nogle gode tilbud om øvelser, som Anders står for. Kontakt Anders hvis du vil med – eller meld til på hjv.dk

SKYLÆ Preben starter i FEB med skydning på Raghammer – se AKOS.

Folkemødet. Ja vi har samme opgave som sidste år på Rønne havn, så forbered dig på bevogtningsopgaven, for der skal igen bruges mange m/k.

Michael Hendriksen

Kompagnichef HVKRNN​​Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224