Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagnichefen april kvartal.

Jeg vil rose jer alle i HVKRNN, da jeg syntes, at det går godt på alle niveauer! Frem til sommerferien er der mange muligheder for dig som HJV-M/K.

15-04-2018
Tim og co. tager uddannelser, træner skydning og skal på øvelser på Sjælland, FSBM løber stærkt med sine hjælpere med den nye udrustning, RNN har fået, pga. at 1 DEL er blevet en Infanteri Deling
Først i MAJ er der øvelse, som NK står for, og det er en øvelse for HELE kompagniet, altså alle tre delinger.
Dagen efter øvelsen holder KMP et hvervearrangement, Fucking FED Weekend, hvor vi især ønsker at få kontakt med de unge. Derfor kører hele optakten også på de sociale medier, Facebook og Instagram.
KBM varslede dig lige efter Påske ang. vores opgave til Folkemødet. Det varer ikke længe, før vi har alle detaljer på plads, og du vil få mail, hvor du kan tilmelde dig endeligt.
Skydninger! Der er rig mulighed for dig hen over sommeren at komme på skydebanen under Prebens ledelse, slut juni er der vores ”berømte” skydning, hvor du også kan få en pølse med brød.
Der er stor tilgang til HVKRNN med nyt personel og med nogle få overflytninger, ser det ud til, at det er hele 8 M/K.
Skarp opgave
Den 23.  MAR blev jeg alarmeret, om RNN kunne stille folk til at fylde sandsække pga. af oversvømmelse ved Snorrebakken. Jeg startede med at ringe ca. 2320 til folk via vores Alarmeringsplan. Det var noget af en oplevelse, for folk var gået i seng. Jeg fik fat i 8-10 stk., hvor mange ikke kunne, da arbejdet næste dag blev prioriteret i forhold til opgaven. Der kom kun 3 stk., og det var Henrik Cordua, Jan Gulstad og KC.
HVKRNN skal kunne stille 10 m/k på 1 time, så det var ringe.
Ud fra denne lille oplevelse har jeg erfaret, at det er ikke nok at sms til folk og ringe, mange har ikke fastnet mere og har ikke deres mobil med i soveværelset.
Såfremt det havde en mere skarp opgave, havde KC/BM personligt været ude hos den enkelte, så det bliver et emne til næste BM-møde.
 
Michael Hendriksen, KC HVK RNN
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring