Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fuldskalaøvelse Hammerich
​HVK Rosenborg havde oprettet KSN og stod for modtagelsen og visitation af de mange deltagere i øvelsen ligesom kompagniet stod for logistikken ift de mange rednings- og politikøretøjer, der var opstillet på kasernen og rykkede ud herfra

Hammerich

Fuldskala beredskabsøvelse, ”Hammerich”.
Efter veludført opgave på Københavns Rådhus ilede soldaterne fra HVK Rosenborg til Livgardens kaserne i Gothersgade for dér at tilslutte sig de øvrige fremmødte soldater fra kompagniet

13-01-2015
​HVK Rosenborg nåede tirsdag d. 13. januar og natten til onsdag 14. januar både at deltage ved Nytårskoncert på Københavns Rådhus og i fuldskala beredskabsøvelsen, ”Hammerich”.
Af Morten A. Hyldahl, Rekrutteringsofficer, 16-01-2015.
Det nye år er startet som det gamle sluttede med mange spændende opgaver til HVK Rosenborg. Og glædeligt er det, at så mange i kompagniet støtter op om opgaverne, der løses på professionel vis o...g med stort engagement.
Totalforsvarsregion Sjællands Nytårskoncert 2015.
Før Chef for Totalforsvarsregion Sjælland, oberst Eigil Schjønning, bød velkommen til årets nytårskoncert var de mange gæster blevet mødt af en modtagekommando bestående af 8 soldater fra HVK Rosenborg i hvid udrustning. HVK Rosenborg stillede også med en fanekommando, der førte fanen ind i Rådhushallen, hvorefter den festlige Nytårskoncert kunne tage sin begyndelse.
Nytårskoncerten markerer, hvem Hjemmeværnet er, og hvad vi er fælles om, og de mange fremmødte samarbejdspartnere og frivillige Hjemmeværnsfolk blev budt på kendte melodier og sange fra en række berømte musicals fra teaterets og filmens verden.
Totalforsvarsregion Sjællands Nytårskoncert 2015 var en stor succes, og HVK Rosenborg er glade for at have været en del af denne festlige aften.
Fuldskala beredskabsøvelse, ”Hammerich”.
Efter veludført opgave på Københavns Rådhus ilede soldaterne fra HVK Rosenborg til Livgardens kaserne i Gothersgade for dér at tilslutte sig de øvrige fremmødte soldater fra kompagniet og dermed bidrage til fuldskala beredskabsøvelsen, ”Hammerich”. Øvelsen løb af stablen natten mellem den 13. og den 14. januar på og omkring Nørreport Station og nedgangen til Metroen i Frederiksborggade.
I alt deltog omkring 400 personer i beredskabsøvelsen, herunder godt 100 figuranter, der agerede passagerer og tilskadekomne. Alle figuranter, kontrollanter, presse og gæster mødte ind på Livgardens kaserne i Gothersgade, hvor HVK Rosenborg havde oprettet KSN og stod for modtagelsen og visitation af de mange deltagere i øvelsen ligesom kompagniet stod for logistikken ift de mange rednings- og politikøretøjer, der var opstillet på kasernen og rykkede ud herfra. Endelig fungerede flere af HVK Rosenborgs befalingsmænd og officerer som førere for et stort antal figuranter.
Deltagere i beredskabsøvelsen var Politiet, Københavns Brandvæsen, Region Hovedstadens akutberedskab, Frederiksberg Brandvæsen, Banedanmark, Metroselskabet, Metro Service, DSB, Livgarden og ikke mindst Hærhjemmeværnet og Virksomhedshjemmeværnet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring