Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Foran indgangen stod en pansret mandskabsvogn, så besøgende kunne se et af de køretøjer, som anvendes ifm indsættelse i vinterberedskabet.

Forårsmesse i Skjern

Lørdag og søndag, den sidste weekend i marts, var der Forårsmesse i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Hjemmeværnskompagni Skjern var repræsenteret.

02-04-2017
Under dette års Forårsmesse, lykkedes det Hjemmeværnskompagni Skjern at få fremskaffet en vaskeægte pansret mandskabsvogn (PMV) til udstillingen.
PMV'en trak ganske mange interesserede børn og voksne til, og samtidig gav det en god anledning til at fortælle om Hjemmeværnets støtte til det civile samfund i forbindelse med bl.a. vinter- og stormflodsberedskabet.
Efter messen har endnu to m/k vist interesse for optagelse i kompagniet, og sammen med de 6 ansøgninger, som allerede er indsendt tidligere i år, ser 2017 ud til at blive et rigtig godt rekrutteringsår.
 
KOF Ernst Christensen

Fakta

I 2017 har Hjemmeværnskompagni Skjern modtaget 6 ansøgninger i 1. kvartal. Flere forventes på vej...
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring