Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Finskytter fra SSR under vinterøvelse i snedragt camouflage. Foto: SSR

Kan du holde hovedet koldt og nå dit mål ?

[HJK] Er du i god form, og har du viljen til at gennemføre det, du sætter dig for? Så er Hjemmeværnets specialenhed, SSR måske noget for dig!

16-12-2019

Af Hjemmeværnskommandoen, HJVmagasinet 3. 2019 (December)

​Er du i god form, og har du viljen til at gennemføre det, du sætter dig for?

Så er Hjemmeværnets specialenhed, SSR - Særlig Støtte og Rekognoscerings-kompagniet - måske noget for dig.

SSR er landsdækkende, så det er mindre vigtigt, hvor du bor. Tjenesten foregår enten nær Århus eller ved Høvelte i Nordsjælland. Som noget nyt kan ansøgerne allerede nu komme ind i SSRs uddannelsesdeling og blive trænet op til optagelseskurset både i Jylland og på Sjælland.

Som Hjemmeværnets nationale specialenhed indenfor patruljetjeneste skal SSR støtte løsningen af Hjem-meværnets og Forsvarets nationale og internationale opgaver. Senest har Frømandskorpset og SSR sammen været i Mali for at træne nationalgardens antiterrorenhed FORSAT.

Soldater fra SSR har også været brugt en del gange uden for landets grænser gennem årene, sågar også til støtte for Forsvarets Specialoperationsstyrker (Jægerkorpset og Frømandskorpset).

Der stilles store krav til den enkelte soldat, der søger optagelse i SSR, men ”belønningen” i form af skarpe operative opgaver og specialuddannelser i ind- og udland er det hele værd!

Hvis du har viljen til at nå dit mål, så kontakt SSR på telefon 70 22 65 04 eller info@ssr.dk – og vær klar til at deltage i træningen allerede om onsdagen i Århus eller Høvelte. Vigtige datoer: Der er ansøgningsfrist 6. januar 2020. Der gennemføres to testweekender: 17.-19. januar 2020 og 7.-9. februar 2020. Du skal kun deltage i en af dem. Læs mere på www.ssr.dk

 

Denne artikel blev bragt første gang i HJVmagasinet 3. 2019, udgivet af Hjemmeværnskommandoen.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring