Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

VIDEO (10 minutter) om afslutningen på SSR Optagelseskursus - Åbner i Nyt Vindue (Facebook)

VIDEO: fire nye soldater til SSR

[LRGNE] VIDEO: I år er det lykkedes blot fire aspiranter at komme igennem alle optagelsesmodulerne og til sidst den benhårde patruljeuge, der fordelte sig over ni dage i september.

06-10-2020
​​Af Jacob Kongsmar Jørgensen​, Landsdelsregion Øst

I år er det lykkedes blot fire aspiranter at komme igennem alle optagelsesmodulerne og til sidst den benhårde patruljeuge, der fordelte sig over ni dage i september. 

De fire aspiranter har nu fået deres ærmemærke og er en del af enheden, men er først fuldt færdigbagte soldater i SSR efter et års yderligere træning.

Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni (SSR) er specialtrænet i indhentning af informationer under vanskelige taktiske forhold. SSR skal blandt andet - som en støtteenhed - kunne støtte Forsvarets specialoperationsstyrker, Jægerkorpset og Frømandskorpset, også internationalt. 

Det stiller store krav til den enkelte soldat: Optagelseskurset til SSR er et af disse krav. Det stækker sig over ialt 22 døgn fordelt på en Testweekend, tre forlængede weekender med patruljeuddannelse og den afsluttende Patruljeuge.

Kontakt straks SSR på telefon 70 22 65 04 og info@ssr.dk - hvis du vil søge optagelseskursus 2021. Herefter bliver du kontaktet af den lokale uddannelsesdelingsfører i Jylland og på Sjælland, mhp. træning med næste års kommende aspiranter.


Se 10 minutters VIDEO fra Optagelsesforløbet her: VIDEO: SSR Optagelseskursus 2020 afslutning

Video og tilrettelæggelse: Jacob Kongsmar Jørgensen og Kimmie Julie Holm




 Seneste nyheder

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring