Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chef for SSR kaptajn Morten Rask. Foto: LRGNE

Ny chef SSR og overflytning til Landsdelsregion Øst

[HJK] SSR overflyttet til Landsdelsregion Øst pr. 1. oktober 2017. Med skiftet fra distrikt til region fulgte også en ny chef: kaptajn Morten Rask, der tidligere har været chef for enheden i en årrække.

01-12-2017

 
Af Hjemmeværnskommandoen

 
Den 1. oktober flyttede Hjemmeværnets Særlige Støtte og Rekognosceringskompagni, også kaldet SSR, fra Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland til Landsdelsregion Øst. Kompagniet blev flyttet for at skabe de bedste rammer for implementering af fornyede opstillingsgrundlag og opgaver. 

 
Med skiftet fra distrikt til region fulgte også en ny chef. Her er valget faldet på kaptajn Morten Rask. Han sidder til daglig ved regionen på Kastellet i København, men har tidligere været chef for kompagniet, og er med egne ord en god plug-and-play-løsning. 

 
“Jeg kender systemet ud og ind og kan tage direkte fat på mange af vores fokusområder og samarbejdspartnere,” fortæller Morten Rask, der blandt andet vil arbejde på at få hvervet nyt personel til enheden - både til patrulje og stab. SSR gennemfører et optagelsesforløb i foråret 2018​. 

 
Denne artikel blev bragt første gang i af Hjemmeværnskommandoen i 

 
​ 

 

 
​​

 
Læs også: 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring